home »

Waardrennerklassement 2009

Dit jaar heeft Gerhard Joling het opstellen van het Waardrennerklassement overgenomen van Johan Fontijne. Johan; bedankt voor je jarenlange inzet!
Alle licentiehouders van 2009 worden opgeroepen om voor 5 november hun uitslagen van het afgelopen jaar op te sturen naar Gerhard via waardrenner@live.nl Op basis van onderstaande regels wordt een klassement opgemaakt en ontvangen de beste vijf Waardrenners een mooie prijs. De prijsuitreiking is tijdens de feestavond op 7 november in Amicitia.

Vergeet in je mail/document niet de volgende gegevens te zetten:

* Naam en woonplaats renner
* Licentiecategorie
* Per wedstrijd de datum, plaats, soort wedstrijd (criterium, klassieker, Clubkampioenschap, Districtskampioenschap, Nationaal Kampioenschap, etc.)

Schroom niet en stuur, hoe weinig ook, je uitslagen op. Wie weet ga jij er met een mooie geldprijs vandoor. Er zijn 5 geldprijzen te verdienen (50-40-30-20-10 Euro).

Reglement 2009

1) Criteriums: 1e t/m 20e plaats = 20 t/m 1 punt(en).
2) Klassiekers (Stad tot stad en Omlopen): 1e t/m 30e plaats = 30 t/m 1 punt(en).
3) Districtskampioenschap en Nationaal Kampioenschap (en ook EK en WK tellen als klassieker).
4) Clubkampioenschap Tijdrijden De Waardrenner (1e 25 punten, 2e 20 punten, 3e 15 punten, 4e 10 punten en 5e 5 punten.
5) Wedstrijden binnen de Krimpenerwaard tellen NIET MEER dubbel. 6) Alle buitenlandse wedstrijden tellen als klassieker.
7) Internationale wedstrijden op Nederlandse bodem tellen niet als klassieker, tenzij zij als zodanig door de KNWU zijn gekwalificeerd.