home »

Vrijwilliger gezocht

Zoals jullie wellicht allemaal wel weten is Marco Goudswaard een van de hoofdsponsoren van ons elite team. Marco heeft ook vele contacten gelegd zodat wij de middelen en het materiaal hebben om onze ploeg op een steeds hoger niveau te kunnen tillen. Door jullie prestatie´s in klassiekers en criteriums geven jullie al een mooi visitekaartje af tegenover onze sponsoren. Toch wil ik jullie aandacht op onderstaand stukje vestigen. Marco Goudswaard is de grote animator van de Grand Depart Toertocht. Hiervoor zoekt hij nog diverse vrijwilligers. Aanmelden gaat via marco@wielerland.nl. Willen jullie echt iets terugdoen (buiten de goede prestatie's op de fiets) voor deze supporter/sponsor geef je dan zo snel mogelijk op.

Op donderdag 1 juli as wordt de officiële Toertocht Grand Départ 2010 georganiseerd. Deze toertocht met zo'n 10.000 deelnemers wordt verreden op een gedeelte van het officiele wielerparcours van de Tour de France en loopt via Stadion Feyenoord door Rotterdam naar omliggende gemeentes om vervolgens op de Vaanweide (naast Ahoy) te eindigen. Er zijn 3 afstanden te verrijden: 40, 70 en 120 KM.

De organisatie is nog op zoek naar enige enthousiaste vrijwilligers die interesse hebben om van dit sportevenement een groot succes te maken.

Zonder de hulp van vrijwilligers zijn zij niet in staat deze Toertocht te organiseren en perfect te laten verlopen.

Ze zijn op zoek naar vrijwilligers die assisteren bij :

• Uitdelen van het toertochtshirt, rugnummer en info bij Stadion Feijenoord
• Checken van de inschrijvingen bij Stadion Feyenoord
• Verkeersregelaars langs het gehele parcours (U wordt opgeleid)
• Bemannen van de infostand in Stadion Feyenoord
• Bemannen van de fietsenstalling bij Stadion Feyenoord en Vaanweide.

Vooralsnog gaan wij uit van een inzetbaarheid tussen 08.30 – 17.00 uur.

Naast een officieel Toertocht Grand Départ vrijwilligersshirt, een lunchpakket en drinken krijgen jullie een onkostenvergoeding.

Meld je aan en help mee om van de Grand Depart Rotterdam één groot sportief succes te maken!

Aanmelden via : marco@wielerland.nl

Alle verkeersregelaars krijgen voorafgaande aan de toertocht van de regionale politie een korte (gratis) opleiding tot verkeersregelaar.